Jag måste sälja av mig alla mina stora kläder, men det är svårt! Älskar tex denna vita jacka Marin Alpin av hela mitt hjärta!!!
Jackan är tyvärr för stor för mig nu, då jag gått ner en hel del efter jag köpte den. Jackan är storlek L och finns på Tradera just nu, budet ligger på 200:- för tillfället och auktionen tar slut om 12 dagar.

Våra skinnsoffor, bord och tv-bänk finns till försäljning på Blocket.se,
2500:- för allt!
Nya vitrinskåpet finns på plats, köpte den begagnad från en tjej i Olsfors. Skåpet är från Möbelgrossen där vi kikat på en hel del möbler, men på tok för lång leveranstid, 5 månader, februari 2014!!!!
Hoppas vi hittar fler möbler i samma serie inom snar framtid!

PERSONLIGT

Jag mår något bättre för tillfället, men fortfarande är det svårt att klara vardagen utan större frustration, men jag kämpar vidare. 
Lazy har varit borta med dottern heeela helgen och det har känts jätte tyst i huset, igår hade vi dock lite mer liv i huset, grannens pojkar var över på lite bus, bubbel, bastu och pizza!
Längtar efter barnbarn 😉
Önskar dig en fin kväll!
Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *