Ush, vad jag mår skit! Vi var bjudna till grannen och vi blev bjudna på tacos❤👍Tack så jätte mycket för trevligt sällskap!!
Allt frid och fröjd ända tills jag bestämde mig för att hämta jordnötter och en godispåse som vi hade hemma. Blev sugen på salta godisar och åt 6-7 st + några nävar med jordnötter som jag bara älskar, men tyvärr slutade det med att
jag svullnade upp i fingrarna och fötterna + att jag känner mig riktigt bubblig i magen!
Påminn mig, att inte utsätta mig för det här igen!!
Det händer verkligen inte ofta att jag äter socker eller för mycket kolhydrater, då jag verkligen älskar min lchf mat! Hoppas jag lärt mig en läxa… För det är inte värt att må så här i kroppen efter en sockerbomb!

För övrigt har vi Idag varit och kikat på Gunnebo slott, riktigt mysigt!

Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *