Det finns pizza, hamburgare, pommes och massa bakelser här som lockar, det enda jag längtar efter är riktig grekiskt tzatziki. Vi åker till Kos på måndag, då ska jag äta en Gyros, grekisk sallad och tzatziki. Oh, vad jag längtar! Kan inte säga att Turkiet är nåt bra LCHF land 😉 eller så har jag inte riktigt lärt mig hitta godbitarna, för just nu får jag inte i mig speciellt mycket fett! Grönsaker och lite kött!
Min älskling moffar!! 😉
Åt en omelett på stranden idag och det innehöll äggskal, sa till direkt, jag blev illamående och hade verkligen ingen matlust efter det, ush! Så vi får väl se om det blir några fler omeletter här?!?
Bubbelvatten är min räddning! 😉

OBS! Fel datum, dumma blogger!

Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *