Var lite rädd att dagen skulle kännas lite dryg då vi gick upp så tidigt, men det har funkat bra!
Älsklingen och jag tog en promenad och sedan lade vi oss vid poolen! Läste lite i en bok jag köpte på landvetter, tyvärr hittade jag inte den boken som min kära vän rekommenderade, så det blev bröllopsfixaren och det passar mig bra, eller ? Jag som älskar bröllop!
Boken verkar dock inte riktigt vara som jag trodde, men jag tycker den är bra.
Nu sitter vi och soelar lite kort och snackar lite och facebookar och skickar gratis meddelanden via ViBER till våran kära dotter hemma!
Det var lite engetaiment vid poolen ikväll, en vig sak 😉
Vi tog en kort promenad till stranden direkt efter maten, det var mysigt!
LCHF kyckling var det nog inte på menyn i dag, efter några tuggor frågade maken im det var någon ”deg” på kycklingen och det tror jag att det var, kanske nån deg på ägg, men jag åt det… Och det var gott, annars slarvar jag inte! Och då menar jag att jag inte slarvar medvetet!
Puss och kram på er alla, saknar dig Sandra!

Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *