Pratade precis med en tjej på facebook om hur hennes föräldrar ger henne skuldkänslor när föräldrarna bråkar! Hon säger till dem att sluta och bråket vänds istället mot henne!
Är vi föräldrar så upptagna med vårt eget att vi totalt glömmer bort våra barn?
Ja, till stor del är det nog så, när vi är trötta och ledsna på livet, orkar vi helt enkelt inte se förbi det som är tungt och ge våra barn det de behöver! Ingen förälder är felfri, alla gör vi våra misstag, ibland medvetet och väldigt ofta omedvetet! ( men saker brukar komma fram till ytan förr eller senare) Nu blev det väldigt flummigt, men jag har pratat med flera tjejer i min omgivning som mår riktigt dåligt pga olika omständigheter !
Om jag ändå förstått och förmått göra många saker annorlunda i mitt liv, men det gjorde jag inte och jag kunde inte heller, så det är bara att bryta ihop och komma igen! Själv har jag fått gå den hårda vägen ända från min barndom och än lever jag!
Kram till er alla som kämpar!

Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

En tanke på “Vad är det med dagens föräldrar?”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *