Måndag i all ära, men idag har det vart en tuff dag. Jag försov mig nästan och nästan betyder att jag inte hann duscha innan jag åkte till jobbet. Chefen kom in en sväng till affären, något piggare efter en allvarlig lunginflammationen som han dragits med i 4 veckor.
Det var härligt att träffa honom igen och se att han är på bättringsväg.
Om psykiska sjukdomar ändå gick över lika fort, så slipper människor plågas i evighet….
Jag är så arg och ledsen för att man inget kan göra, jo förresten, liiite småsaker kan man göra, som tex lyssna, uppmuntra men med måtta, då det lätt kan ge motsatt effekt, kramas, köpa en fin tänkvärd present, gå en promenad, se en film ihop, pyssla och det finns många andra saker man kan göra med eller för någon som mår dåligt. GE PERSONEN BARA LITE TID!
En deprimerad person behöver också vänner, mer än någonsin!
Gårdagens trip till BUP gjorde ingen större skillnad för min vän. Lungnande tabletten som hon fick var för svag och idag fick hon mer än dubbelt så starka tabletter som hon skulle ta under eftermiddagen! Atarax hette de nog….
I morgon blir det en tripp upp igen! Nu är det läggdags IGEN! God natt gott folk, idag somnar jag nog bums!

Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *