I morses var jag tvungen att gå upp lite tidigare då hunden skulle få lite motion innan hon blev lämnad själv en stund. Det var mysigt att gå en sväng då det var lungt och skönt, men fy vad det var kallt!!!
Nu är det så att jag är en nattmänniska och tycker att det är jobbigt att gå upp på morgonen över huvud taget, så jag var liiite duktig i alla fall, för hundens skull!
Min fina flicka brukar sköta morgonpromenaderna annars, men hon sov hos T i natt. Efter jobbet skyndade jag mig hem till dottern med lite fika, men när jag kom hem hade hon varit så duktig att hon gjort smördegsbakelser till oss och kokat kaffe, det var riktigt gott, hon
är så duktig på att baka!

 

 
 
Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *