Då var det ett tag sedan jag skrev här…. igen!
Semestern är över och jag måste säga att jag är helt slut, trodde att jag skulle vara pigg och glad efter 3 veckors semester, men icke sa Nicke. Mycket tråkiga saker har hänt under våren och det har visat sig att jag förträngt allt, skjutit undan allt och nu under semestern har allt kommit ikapp mig:(
Vi har gjort mycket roliga grejer, men när inpirationen och glädjen inte finns där så är det svårt att njuta av semestern. Trött, har ångest och är less.
Vi har varit i Grekland 1 vecka och det var hur mysigt som helst, dottern var med och det var + i kanten för det, men att innan resan drabbas av UVI -urinvägsinfektion som vägrar att ge sig, blir man bara så himla trött!
2 veckor höll det i sig trots penicillin, för det visade sig att jag drabbats av nåt så vanligt som blandflora ( alllldriiiig hört talas om ) som inte går att behandla med penicillin, endast vänta ut!
Vi kom hem från Grekland och jobbade några veckor, efter det hade vi 3 veckors semester, nu ville jag verkligen njuta, ÅKA båt…Göta Kanal, jaaa vad underbart!! Då regnar det bara…snacka om typiskt!! Vi började leta efter en sista minuten resa och hittade inget billigt, men valde ändå att boka en resa till Turkiet Ichmeler, vilket var ett bra alternativ till att bara sitta hemma i regnet och ingenting göra.
Våran båt, den fula ankungen, som senare fick namnet Tjorven har varit en tröst i sorgen, en båttur, bad och badringsåkning har varit populärt.
Nu sitter jag här och myser med min iPad, cider och tända ljus och njuter av min sista semesterdag, och gissa om det öser ner?
hipp hipp hurraa ….noooot!! Tyvärr så är semestern över…… Önskar att jag haft en vecka till, har precis börjat att njuta av min semester!

Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *