Tål verkligen att tänkas över, eller hur?
Idag har jag ätit lunch med min underbara vän Anna, vi var och åt lunch på Oliven. Vi pratade om våra familjer, om hur svårt det kan vara att få ihop allt i sin vardag med jobb, barn, träning, städ och allt som hör till det normala livet, om hur frustrerad man kan känna sig som mamma!!! Skuldkänslor som säger att man inte gör något rätt, blandat med en övertygelse om att man faktiskt gör allt man kan för sina kära, efter bästa förmåga.
VEM SA ATT LIVET ÄR RÄTTVIST?
Fick veta att en bekants son Krockat allvarligt i en motorcykelolycka i tordags och att han svävat mellan liv och död, 19 år!!!
STYRKEKRAMAR till familjen!!!
Många människor bär på så mycket smärta inom sig, många plågas svårt av tunga omständigheter, alltså vem sa att livet är lätt?
Jag har kommit till en viktig slutsats och det är att vi alla behöver någon som vi kan prata med, även om vi inte vill, kan eller vågar, så är det ändå det största i livet att få dela sin smärta med någon. Vi behöver verkligen varandra!
Har du ingen att prata med? Skiv av dig här, så ska jag göra vad jag kan för att hjälpa dig i din smärta, jag lovar att svara!
Vill du inte skriva här, kan du alltid ringa vårdcentralen eller kontakta någon kyrka och be att få prata med någon!
PÅ TOK för många människor går och mår dåligt för att de inte får eller vågar prata ut om det som tynger dem!
TA ETT STEG NU!
Livet är inte rättvist, men vi kan ta oss igenom allt!
TROTTS ALLT och GENOM ALLT!!
Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *