Nu så har jag slurpat i mig 2 påsar Nutrilett Intensive Forest Fruit, måste säga att den smakar rätt ok för att vara måltidsersättning.
Tanken är att jag ska ner ett antal kilo för min egen skull, och jag hoppas att jag orkar byta ut några mål om dagen, för att kunna göra det.
Självklart ska jag inte äta massa onyttigheter mellan målen då.. *asg*
Önska mig lycka till!
KRAMIZZ
Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

3 tankar om “Då var man i gång med Nutrilett Intensive”

 1. Lycka till Nina!
  Jag kör oxå en kur nu…fast med chokladsmak… Smakar inget vidare. Sväljer fort, ungefär som man gör med hostmedicin så att man inte hinner känna ngn smak *blä*
  Funderar på vad det är man utsätter sig för, men… vill man vara fin, så får man lida pin…Så är det ju….KRAAAMIZZZZ/Taru

 2. Jag önskar dig all lycka till…har själv inte lyckats uppbåda den kraft och disciplin som krävs för att skapa rätt motivation… Dottern har erbjudit mig ett par gånger att bli min personliga coach. Hon vill ha ett par hundralappar för att laga nyttig mat, se till att jag äter på rätt tider och jaga ut mig i joggingspåret…Jag vet att det är dags men….sitter ensam och arbetar och det är sååå svåårt att låta bli att småäta…
  Berätta gärna hur det går…jag behöver som sagt motivation!
  Kramar,
  Bella

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *