Idag morse vaknade jag till ett gällt skrik från kaninernas rum… Alltså, SHIT… vad jag blev rädd, kutade ner och där ligger Wilma med ena bakbenet fast i burgallret. Hon hade hoppat upp på buren och fastnad med benet. Både hon och jag var chockade en bra stund efteråt…. *SUCK*
Nu väntar vi på ett positivt slut i det här dramat. =(
Hon har ju små ungar att ta hand om min lilla kaninmamma!
Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

En tanke på “Wilma skadade bakbenet”

  1. Vilken tur att dramat slutade bra..och jisses vilken liten kanin.. tror aldrig jag sett någon förut. Nyfödda kattungar har jag fått.. en gång.. ja inte jag då =).. men katten jag hade då..Emma hette hon för hon är i katthimmelen.. Ha det gott..Monica

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *