Fick lite pysselmani på nyårsafton. Hällde ut allt ”skräp” från 2 korgar och började måla. VITT förståss.. *hihi* Mannen kommer att få spatt på mig !
Här har målarburken kommit fram och projektet påbörjats

Det var inte det enklaste att få in färgen emellan kvistarna. *puh *ouh*

Äntligen färdigt, tänkte ha i lite smådukar, diskhanddukar eller värmeljus i korgarna. Får väl se vad jag bestämmer mig för. Doftljus kan va smart för då doftar det extra gott i köket! =)

Nästa projekt var att få upp bokstäver jag köpt på Country By Mail för lääänge sedan, men inte fått tummen ur att sätta upp dem, tänk att det kan vara ett så stort steg att ta! Men nu så har jag ÄNTLIGEN fått upp dem, vad tycks?
Visst blev det lite skillnad?
En sån liten detalj och en sån skillnad, KUL!
( Bry er inte om de fula tapeterna i hallen,
de ska bytas till våren då vi ska bygga farstukvist)
Före
Efter
Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

4 tankar om “Nyårspyssel…”

  1. åh att du hade tålamod att pilla in färgen emellan! blev jättebra! här hemma dräller det av likadana korgar och tanken har ALDRIG slagit mig att det går att måla dem (tack för tipset)

    toa-dörren blev skitbra (skrattar lite åt fyndigheten, och nej-nivån på min humor är inte så hög en dag som denna!!!*hihihi*)

  2. Tjusigt värre, både med korgarna och bokstäverna. Ibland tar det tid att komma igång med småprojekt, sen kan man bara klia sig i huvudet och fundera på varför man inte gjort det tidigare…. så jag känner igen mig, var det jag ville säga!

    Ha en fin kväll!

    Kram Gry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *